Hemsida för företag och organisationer

Vi brukar kalla vår tjänst för en digital marknadsföringsplattform som automatiskt genererar nya affärer och affärsmöjligheter då det är detta som en bra hemsida ska göra.

Vi skapar hemsidor med fokus på resultat, design och flexibilitet. En hemsida som alltid är uppdaterad och ständigt utvecklats även fast den är lanserad. Systemet och designtemat utvecklas varje dag precis som appar i iOS/ Android uppgraderas i din telefon.

Vi vet hur en hemsida ska vara uppbyggd för att maximera effekten hos sökmotorer och väcka intresse för er målgrupp.

En hemsida för oss innebär även att vi tittar på helheten runt ert varumärke er närvaro i er marknadsföring. Efter att vi gjort detta kan vi hjälpa er med att skapa en ny hemsida som genererar maximalt resultat och som tilltalar era målgrupper. Vi kan även hjälpa till med sökmotoroptimering, sociala medier, design och förbättringar kring företagets grafiska profil.

 

Webbyrå i Stockholm

Hemsida till kostnadseffektiva priser

Vi på 3on Webbyrå Stockholm och anser att webb inte ska bli gammal och omodern efter några år. Hos oss har du alltid en uppdaterad, modern design, system samt plugin. Vi vill inte kalla det vi gör för en hemsida eller webbplats då webb från 3on är så mycket mer. Det ni som kund får från oss är en digital marknadsföringsplattform där allt ingår till fast pris.

Digital marknadsföringsplattform

Den digitala närvaron är och kommer fortsätta att vara den viktigaste marknadsföringskanelen ut mot partners, leverantörer, personal och nya potentiella kunder. Webb brukar efter ett fåtal år bli omodern då tekniken, Internet och alla våra konsumentapparater (t.ex. telefoner, surfplattor, tv-apparater) ständigt blir bättre. Allt blir trådlöst och digitalt.

Nya typer av bildskärmar

Skärmstorleken och upplösningen på skärmar som för några år sedan endast var 1024×768 pixlar (bildpunkter) är idag upp till 4K skärmar vilket innebär en pixeltäthet på 4096 × 2304. Detta kommer ständigt bli högre och bättre och kanske arbetar vi inte med bildpunkter längre om ett par år.

Redan idag är vektorgrafik vanligt förekommande i grafiska bilder. Detta innebär att man kan zooma in obegränasat utan att förlora kvalité i bilden.

Mjukvaran och hårdvaran

Våra skärmar är bara en liten del av utvecklingen. Mjukvaran, programmeringsspråken och webbläsare utvecklas även i snabb takt. Webbläsare och utveckling av webbspråken är en viktig del i utvecklingen. Webbläsare såsom Google Chrome och Firefox uppdateras dagligen.

Snabba servrar och optimerad kod

Likaså serversidans hård och mjukvara då det blir viktigare och viktigare att en digital plattform laddar oerhört snabbt. Koden i en digital mediaplattform ska även laddas blixtsnabbt och även vara optimerad mot webbspråken.

3on.se

Webbyrån som levererar resultat.

Visa vår Portfolio

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande och ev. telefonnummer

Webbyrån i Stockholm

Våra webbplatser blir aldrig gamla och omoderna 

Responsiv hemsida

Hemsida för företag och organisationer

Vi har sedan 2006 arbetat med att skapa hemsidor för företag och har sedan dess hjälpt uppemot ett hundratal företag och organisationer att sälja mer tack vare en snygg användarvänlig grafisk profil och hemsida.

Vi bygger hemsidor för företag enligt följande punkter:

Användarvänlig och snygg och säljande design
Snygg och bra optimerad kod för sökmotorer
Kreativa funktioner/ idéer som ökar hemsidans genomslagskraft
Responsiva och mobilanpassade hemsidor
Enkel att administrera för Dig som slutkund
Utbildning i sökmotoroptimering ingår alltid vid köp av hemsida från oss
Alltid bra personlig support från oss via våra förmånliga supportavtal
Hemsidor för företag och organisationer är vårt främsta fokus men vi kan även hjälpa Dig med grafisk utformning av logotyp, visitkort och broschyrer samt även marknadsföring.

Vi hjälper er helt enkelt att sälja mer och det blir en riktigt lönsam investering att anlita oss för att bygga er nya hemsida, och kanske även lite marknadsföringsmaterial mm.

Vill du veta vad en hemsida kostar kan du läsa mer om detta nedan.

Föranalys hemsidaFöranalys & strategier

För att vi ska kunna bygga en webbplats som ger er fler nya kunder och affärsmöjligheter genomför vi en föranalys kring företagets helhet men även design, kommunikation och marknad. Vi tittar bland annat på styrkor, svagheter, möjligheter och hot, och då inte bara kring den digitala närvaron.

Vi kommer ofta på nya idéer och förslag på hur ni kan utveckla företaget för att få exempelvis fler kunder.

Det är med andra ord inte bara en hemsida som ni investerar i från oss.

Social mediaNärvaro

För varje dag som går blir det viktigare och viktigare att synas på digitalt. Det räcker inte längre med att bara finnas där, utan man måste idag arbeta aktivt med sin webbplats.

Det är nu företagen börjar inse detta och lägger därför mer resurser på en bättre hemsida. När vi pratar om att synas är det PR, sociala medier, sökmotoroptimering, sökannonsering, epostmarknadsföring och specifika egendefinierade kampanjer.

PR – Inte bara i tidningsform

Pressmeddelanden kommuniceras ut via webben och andra specifika tjänster. För att få upp sidan högre på Google kan även PR vara ett av många arbetssätt.

Sociala medier

Facebook, Twitter och Google+, Instagram är fenomen som är här för att stanna ett bra tag. Inom detta område sker en väldigt snabb vidareutveckling och här gäller det att hänga med. Vi ser till att ni redan idag ligger först.

Sökmotoroptimering är färsk kunskap

Vi har arbetat med sökmotoroptimering sedan Google kom till och mycket av detta arbete är ren kunskap. Vi brukar i våra föranalyser alltid skapa en utvecklingsrapport för framtida sökmotoropimering. Vi håller även utbildningar inom området för webbchefer och personer som ansvarar för hemsidans innehåll. I grund och botten gäller det att ha en hemsida som är rätt utvecklad med få fel och sökmotorvänliga verktyg. Lägger man till kunskap på detta blir det svårt att misslyckas. Läs mer om sökmotoroptimering

Sökannonsering via exempelvis Google AdWords

Sponsrade länkar innebär att man annonserar exempelvis på Google. Du lägger märke till dessa länkar du du själv söker på Google. Länkarna placerar sig oftast högst upp eller på höger sida. Om du själv annonserar via Google AdWords och andra nätverk kan man även välja att synas på utvalda webbplatser som är med i nätverket. Detta är ett effektivt sätt att nå sin målgrupp. Det finns även en hel del andra annonsnätverk som man kan gå med i, man ska inte stirra sig blind kring Googles tjänster.

https certifikat sslSäkerhet

Ni har säkert hört att httpeller SSL som man kallar det är viktigt och vi har sedan 2012 arbetat med detta. Alla nya webbplaser vi skapar gör vi med https då det är säkrare men även gynnar sökmotoroptimeringen.

E-postmarknadsföring viktigt med rätt verktyg

E-postmarknadsföring är ett viktigt komplement till den vanliga marknadsföringen. Väljer man rätt strategi och gör utskicken intressanta kommer de att uppskattas. Vi hjälper er med både strategi och löpande arbete. Det är även väldigt viktigt att man använder rätt verktyg för att utskicken inte ska hamna i mottagarens skräppost. Ett nyhetsbrev ska kanske inte vara ett nyhetsbrev utan det viktiga är att hitta något som intresserar mottagaren.

Hitta nya kanaler

3on kan hjälpa er att hitta nya sätt att hitta era målgrupper. Vi är kreativa och duktiga på att ta fram en idé och sedan genomföra detta enligt en fastställd plan.

Design- webbdesign och webbutveckling

Efter föranalys kan arbetet börja med att hitta eller ta fram en modern webbdesign som även är responsiv, dvs anpassar sig efter skärmstorleken automatiskt.

Drag and Drop verktyg

Drag and Drop editor
Det ska vara enkelt och användarvänligt att redigera webbplatsen och därför installerar vi exempelvis Drag n Drop-verktyg som gör att innehåll (texter, bilder, videos mm) hanteras busenkelt.

Öppen källkod

Vi arbetar i första hand alltid med öppen källkod och system som WordPress, Joomla, Drupal för webbpublicering. När det gäller e-handel arbetar vi exempelvis med Magento, WooCommerce och OpenCart.

Professionella bilder

Bilder är väldigt viktigt för att göra webbplatsen mer tilltalande och vi kan tillhandahålla fotografer eller hjälpa till att hitta bilder via bildbyråer. Man kan köpa in bilder eller använda bilder som ligger under öppen källkod. Ofta är en blandning av detta den mest optimala lösningen.

Vad kostar en professionell hemsida?

Vi får ofta frågan vad en hemsida kostar och självklart skiljer sig priser beroende på vilket behov Ni som kund har. Om din hemsida ska bli din bästa säljare är det inte bara utseendet som är viktigt. Snygg design, bra skriven kod och ett bra innehållshanteringssystem CMS är alla delar lika viktiga samtidigt som både texter, bilder, titlar och URL-adresser ska byggas upp snyggt och optimerat.

Sökmotorer som Google analyserar hemsidans alla bitar för att sedan ta fram ett helhetsresultat vilket bestämmer ranken för hemsidan. En bra hemsida som är rätt uppbyggd i utseende, kod och innehåll gör att hemsidan visas högre upp i resutlaten. Självklart är det även viktigt men andra faktorer som exempelvis inlänkar och detta tittar vi alltid på i föranalysen.

Total tidsåtgång för att bygga en snygg, användarvänlig professionell och sökmotoroptimerad webbplats:

Fakta & Målgrup: 4 h
Brainstorm: 4 h
Skissa/Design: 8 h
Producera Webbutveckling samt Installation & Konfiguering av valt system:  16 h
Lansering, Projektledning & Utbildning: 4 h
Uppföljning: Ingår alltid!
Service & Support: Ingår alltid via våra serviceavtal

Totalt tidsåtgång från: 4,5 dagar – 36 h. Timkostnad: 850 kr/h. Ungefärligt pris från: 30 600 kr

Vårt uppdrag

Vår vision är att det ska gå bra för våra kunder för då går det bra för oss! Vi är en webbyrå som även ger Dig ett helhetskoncept kring marknadskommunikationen, och vi brinner för teknikens framfart, affärsnytta, bra resultat och sist men inte minst att det går riktigt bra för Ditt företag.

3on Webbyrå

  • Vi ser till helheten och genomför alltid föranalys.


  • Vi kan modern och framtidssäker design.


  • Vi kan tekniken bakom lösningarna.


  • Vi vet vad vi pratar om.


  • Vi fokuserar på resultat.

Lång erfarenhet

Marknadsföring
Webbutveckling
Tekniken bakom
Sökmotoroptimering
Sociala medier
Öppen källkod

Några av de produkter vi arbetar med

Vi har noga valt ut våra partners och system som vi arbetar med och i första hand arbetar vi alltid med öppen källkod då detta ger oss och dig som kund en större frihet. Vi berättar gärna mer om öppen källkod och vår arbetsprocess över en kopp kaffe.

Magento Webbyrå
iOS Webbyrå
WordPress Webbyrå
Joomla Webbyrå
Drupal Webbyrå
Magento Webbyrå
WooCommerce Webbyrå
OpenCart Webbyrå

Kommentera